3 gode grunde til at vælge et hurtigtørrende håndklæde

Mor og barn med håndklæde
3 gode grunde til at vælge et hurtigtørrende håndklæde
Henrik Andersen
-
19/09/2022
-

Et hurtigtørrende håndklæde er en god investering for alle, der ønsker at have håndklæder med på ture, der ikke er våde og klamme.

Et godt microfiber-håndklæde vil gøre dit liv meget lettere, når du enten rejser let eller skal på campingtur. Læs i denne artikel om 3 grunde til at vælge et hurtigtørrende håndklæde fremfor et klassisk håndklæde. 

De er nemme at pakke med 

Et hurtigtørrende håndklæde fylder mindre i din bagage end et traditionelt bomuldshåndklæde. Det skyldes, at de er meget tyndere og mere kompakte. Det betyder, at du kan pakke mere i din kuffert eller rygsæk og ikke behøver at bekymre dig om at optage for meget plads.

De kan rulle relativt tynde, så de ikke tager meget plads. Så hvis du skal på en kort tur med kun håndbagage eller en tur ud i naturen, så vil du elske at have et hurtigtørrende micro-fiber håndklæde med dig. De mindste håndklæder kan veje helt ned til 58 gram! 

De tørrer hurtigt

Som navnet antyder, tørrer disse håndklæder meget hurtigere end almindelige håndklæder. Det skyldes, at de er fremstillet af mikrofiber, som er et meget tyndere og mere absorberende materiale. Mikrofiber absorberer hurtigt vand og tørrer derefter lige så hurtigt.

Så hvis du bliver fanget i regnvejr eller skal vaske hænder og ansigt hurtigt, kan du stole på dit hurtigtørrende håndklæde.

Bomuldshåndklæder tager lang tid om at tørre, så de er ikke ideelle til rejser. Herudover er mikrofiber håndklæder også sandafvisende. Det vil sige, at hvis du er på stranden, så skal du ikke bøvle med en dynge sand i dine hurtigtørrende håndklæder. 

De er mere skånsomme mod dit hår

Hvis du har langt hår, ved du, at det kan være svært at tørre det med håndklæde uden at beskadige det. Microfiber er meget mere skånsomt for dit hår, så du kan undgå brud og spaltede spidser.

Materialet er også godt for folk med følsom hud, da det er mindre tilbøjeligt til at forårsage irritation. Det samme gælder, hvis du har krøllet hår. Bomuld kan godt skade dine naturlige krøller, og derved gøre dem flade at se på. Brug derfor et microfiber-håndklæde.

Du vil hurtig se en forskel! Bomuldshåndklæder kan begynde at lugte efter et par gange. Det skyldes, at de absorberer sved og bakterier, hvilket kan føre til en ubehagelig lugt.

Mikrofiberhåndklæder er derimod lugtfri. Det skyldes, at de er fremstillet af syntetiske materialer, der ikke absorberer sved eller bakterier på samme måde som bomuld. Find flere hurtigtørrende håndklæder her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!